Films & zo

Gerucht: extended cut ‘Avengers: Infinity War’ op komst


Het schijnt dat Marvel een uitgebreide versie van hitfilm Avengers: Infinity War uit gaat brengen. Die langere versie zou zich vooral gaan concentreren op Josh Brolins schurk Thanos, die nog meer uitgediept moet worden dan hij nu al is in de film van regisseurs Anthony en Joe Russo.

Colliders Jon Schnepp gaf leiding aan een panel tijdens de Las Vegas Comic-Con, waar Jim Starlin, de bedenker van Thanos, aanwezig was. Hij vertelde dat er ruwweg dertig minuten aan scènes geschrapt zijn uit de film, waarin vooral achtergrondverhaal van Thanos wordt verteld. Fans zouden die beelden te zien krijgen in een extended cut.

Wanneer die uitgebreide versie precies uit moet komen is niet helemaal zeker. Wellicht dat Marvel hem tegelijk uitbrengt met de reguliere thuisversie van de film. Tegelijk is het ook geen officiële bevestiging: Starlin is geen vertegenwoordiger van Marvel en de studio heeft zelfs nog nooit een extended cut van een film uitgebracht.

Daar staat wel tegenover dat Infinity War zonder meer een van de belangrijkste films van Marvel is, waarmee de studio een plan dat al tien jaar in de maak is tot een einde brengt. Dat leent zich natuurlijk wel voor een specialere versie.

Voorlopig is het hoe dan ook nog twee maanden wachten tot de home-release van Infinity War.

powered by Filmtotaal

Related posts

Remakes voor ‘Critters’ en ‘Killer Klowns from Outer Space’

OnrOzy NL

Isabelle Huppert stalkt Chloë Grace Moretz in eerste trailer ‘Greta’

OnrOzy NL

Marvel staat open voor solofilm ‘Silver Surfer’

OnrOzy NL
Aan het laden....