Films & zo

Ron Perlman plaste over zijn hand voor handdruk met Harvey Weinstein


Veel mensen haten Harvey Weinstein nadat tientallen vrouwen lieten weten dat de eerst zo machtige Hollywood producent hen seksueel had misbruikt. Maar iemand die nooit een fan van Weinstein is geweest, is acteur Ron Perlman, o.a. bekend van de Hellboy films en de Sons of Anarchy serie. Dit liet hij opnieuw blijken uit een recent bericht op zijn Twitter pagina, waar hij een bizar verhaal vertelde.De 68-jarige Perlman zei dat Weinstein hem vroeg of ze tijdens een speciale gelegenheid voor de camera elkaars handen konden schudden, maar er is toen iets gebeurd waar Weinstein niks van afwist. Zo zegt Perlman: ”Toen Harvey Weinstein me dat vroeg, ben ik eerst snel naar het toilet gegaan en plaste over mijn eigen hand heen. Daarna ging ik meteen terug om hem mijn hand te geven”.

Dit is niet de eerste keer dat Perlman zijn haat voor Weinstein toont; toen James Cameron recentelijk liet weten dat hij in 1998 Harvey Weinstein bijna had geslagen hij een Oscar won voor Titanic reageerde Perlman met: ”Als ik elke keer een Oscar zou winnen wanneer ik Weinstein bijna zou hebben geslagen dan zou ik er nu heel wat hebben!” Ook reageerde Perlman als een van de eersten toen Weinstein de Acadamy uit werd gezet: ”Als lid van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences ben ik trots dat ze hebben besloten om Harvey Weinstein weg te sturen”.

powered by Filmtotaal

Related posts

Bewijs: Thanos is een leugenaar!

OnrOzy NL

Regisseur ‘Drive’ komt met gratis streamingdienst!

OnrOzy NL

X-Men en Fantastic Four komen zeer waarschijnlijk naar het Marvel-filmuniversum

OnrOzy NL
Aan het laden....