Films & zo

Vervolg op ‘Evil Dead’-remake nog steeds mogelijk


Fede Alvarez, regisseur van de Evil Dead-remake, lijkt nog steeds interesse te hebben in een Evil Dead 2, mits er een goed verhaal wordt verzonnen. De remake was in 2013 goed voor een wereldwijde opbrengst van bijna 100 miljoen dollar, tegenover een budget van slechts 17 miljoen dollar. Je zou zeggen dat dit genoeg is om een sequel te waarborgen, maar tot op heden zijn er nog geen aankondigingen gedaan over een nieuw deel.Alvarez werkte na Evil Dead opnieuw samen met producenten Sam Raimi en Rob Tapert aan horror-hit Don’t Breathe, dat een nog groter succes bleek. Daarnaast kregen we in de afgelopen jaren Ash vs. Evil Dead voorgeschoteld, maar deze serie werd onlangs na drie seizoenen tot een einde gebracht.

Alvarez, wiens nieuwe film The Girl in the Spider’s Web later dit jaar verschijnt, sprak onlangs met EW en liet weten nog steeds interesse te hebben in Evil Dead 2. Hij zei er het volgende over:

“Het maken van mijn Evil Dead was een fantastische ervaring, zeker gezien het mijn eerste film was. Het zou dan ook fantastisch zijn om terug te keren naar deze wereld met mijn vrienden Bruce (Campbell), Sam (Raimi) en Rob (Tapert). We praten er dan ook vaker over. Het goede nieuws is dat geen van deze mannen een sequel willen maken om maar geld te verdienen. Ze willen dit allen alleen maar als er een goed verhaal op tafel ligt. Veel mensen in de filmindustrie zeggen dit natuurlijk, maar bij hun gaat verhaal echt voor alles. Wanneer we met z’n allen vinden dat we een goed verhaal hebben, zal Evil Dead 2 er hoogstwaarschijnlijk ook komen.”

Wat vonden jullie van de Evil Dead-remake? Goed genoeg voor een sequel of niet?

powered by Filmtotaal

Related posts

Scenarist over status live-action ‘Captain Planet’-film

OnrOzy NL

Jonge Nick Fury, Skrulls en Kree op foto’s ‘Captain Marvel’

OnrOzy NL

Rihanna als Poison Ivy en Michael B. Jordan als Superman!

OnrOzy NL
Aan het laden....