Films & zo

Simon Pegg over ‘Mission: Impossible – Fallout’ en mogelijk zevende deel


Paramounts Mission: Impossible-franchise is het schoolvoorbeeld van een franchise die het tegenovergestelde doet van andere filmreeksen. Waarbij de meeste grote franchises hun beste tijd wel hebben gezien bij het bereiken van een zesde deel, lijken de films over Ethan Hunt sinds het vierde deel alleen maar toe te nemen in kwaliteit. De verwachting rondom Mission: Impossible – Fallout zijn dan ook hooggespannen

Acteur Simon Pegg, die opnieuw te zien is als tech-expert Benji in de film, sprak onlangs met CinePOP over de film en liet weten dat de film een stuk duisterder zal zijn dan de vorige deel en dat zijn personage een grotere rol heeft. Ook liet hij weten dat Christopher McQuarrie, de regisseur van het vijfde deel Rogue Nation, er ondanks zijn terugkeer alles aan heeft gedaan om de film een ander visueel palet, belichting en toon te geven.

Daarnaast liet Pegg vallen dat het er niet op lijkt dat de reeks ophoudt na Fallout en dat we waarschijnlijk nog meer idiote stunts kunnen verwachten van Tom Cruise & co. in toekomstige delen.

Mission: Impossible – Fallout draait vanaf 2 augustus a.s. in de Nederlandse bioscopen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Tara Reid-klonen en draakhaaien in ‘The Last Sharknado’ trailer!

OnrOzy NL

Danny DeVito redde leven Michael Douglas door slangengif uit zijn hand te zuigen

OnrOzy NL

Armie Hammer tekent voor ‘Death on the Nile’

OnrOzy NL
Aan het laden....