What's happening

Verbazing over Melania Trumps kledingkeuze bij grensbezoek

Het verrassingsbezoek van Melania Trump aan een omstreden detentiecentrum in Texas wordt overschaduwd door haar kledingkeuze bij de trip. Amerikaanse journalisten verbazen zich over de tekst die de first lady op haar jas had.

“I really don’t care. Do U?” stond er in grote witte letters op het olijfgroene jasje dat Melania droeg. “Het kan mij echt niks schelen, jou wel?” Een opmerkelijke tekst, vooral omdat er in heel Amerika de afgelopen dagen veel kritiek was op het nieuwe beleid van president Trump om migrantengezinnen uit elkaar te halen. Onder grote druk draaide hij het besluit terug.

“Een onfortuinlijke kledingkeuze”, vindt een CNN-verslaggever. “Het is niet duidelijk hoe het Witte Huis dit heeft kunnen missen”, schrijft een BBC-correspondent. “Als ze dit zonder te denken heeft aangetrokken, is het behoorlijk toondoof.”

“Het is maar een jasje”, verzucht een woordvoerder van de first lady. “Er is geen geheime boodschap. Ik hoop dat de media na dit belangrijke bezoek niet alleen aandacht hebben voor haar kleding.”

powered by Nos.nl

Related posts

Mysterie rond plotseling gesloten zonnewacht: ‘Het zijn geen aliens’

OnrOzy NL

Bijzondere passagier in trein: machinist redt gewonde zwaan van spoor

OnrOzy NL

De héle wereld is blij met de Noord/Zuidlijn (of toch niet?)

OnrOzy NL
Aan het laden....