Films & zo

Er bestaat een Zack Snyder ‘Justice League’ cut!


De laatste paar Marvel films waren stuk voor stuk erg succesvol, maar dat kan niet echt gezegd worden van zijn grootste concurrent, DC Comics. Deze studio bracht eind vorig jaar dan eindelijk de langverwachte Justice League uit, maar deze werd absoluut niet goed onthaald. Aan de box-office wist de film niet echt te overtuigen en ook waren filmcritici en bioscoopgangers lang niet allemaal positief over de film. Velen geloven dat een van de redenen hiervoor is dat Zack Snyder werd vervangen door Josh Whedon en er dus opeens een mix voorgeschoteld werd van de visies van beide regisseurs. Lange tijd vroegen fans zich af of het mogelijk was om alleen Snyder’s versie te zien te krijgen maar maandenlang was het niet zeker of deze versie überhaupt bestond. Nu blijkt echter dat er wel degelijk een Snyder-cut is…Dat beweert tenminste Jay Oliva, de Amerikaanse storyboard-artiest die al jarenlang werkt voor Dreamworks Animation en al de nodige DC Comics projecten op zijn naam heeft staan. Oliva liet zich op zijn Twitter pagina uitgebreid uit over de Snyder cut: ”Zack is echt niet de soort regisseur die zijn film pas op het laatste moment in elkaar knutselt. Alles was perfect uitgerekend, van begin tot eind. Zo was dat ook het geval met Man Of Steel en Batman vs. Superman. 99% van alle scenes die Snyder wilde filmen zijn dan ook gefilmd. Zack’s versie bestaat dus ook, maar de reshoots onder Whedon hebben nogal wat veranderd…

Ik heb al veel verhalen gehoord van mensen die denken dat er geen Snyder cut bestaat en dat hij zijn verhaal niet heeft kunnen afmaken vanwege zijn plotselinge vertrek. Maar dat klopt niet; het mag er dan niet 100 procent gelikt uitzien maar alle geplande scènes zijn gefilmd en allemaal in elkaar gezet zoals het hoort!

” Toch is het nog maar de vraag of we Snyder’s versie ooit nog te zien krijgen, aangezien het er juist op lijkt dat Warner Bros. en het DCEU een andere kant op willen gaan… Zouden jullie graag de versie van Zack Snyder zien?

powered by Filmtotaal

Related posts

Eerste reacties ‘Aquaman’! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

De acht geheimen uit de ‘Aladdin’ trailer!

OnrOzy NL

Michelle Williams gestopt met autorijden wegens agressieproblemen

OnrOzy NL
Aan het laden....