Films & zo

Geen Spider-Man in ‘Venom’, maar wel in vervolgen?


Ondanks geruchten dat Spider-Man of slechts Peter Parker te zien zouden zijn in Venom, de nieuwe film over zijn aartsvijand en tegenbeeld, wordt dit keer op keer ontkent door Marvel Studios en door regisseur Ruben Fleischer. De film zal alleen om Venom draaien. Maar diezelfde Ruben Fleischer sluit niet uit dat er in de toekomst een cross-over met de Spider-Man-films zal komen, in vervolgen op Venom. De moeilijkheid om Spider-Man in Venom-films te laten verschijnen zit ‘m in dat Venom wordt gemaakt door Sony, die de rechten heeft op het personage Spider-Man en verwante personages. Sony sloot een deal met Marvel zodat Spider-Man in de Marvel Cinematic Universe mocht verschijnen, maar onderdeel van die deal was wel dat Sony ondertussen zijn eigen op de stripwereld van Spider-Man gebaseerde filmuniversum ging ontwikkelen, die los staat van die van Marvel, waarvan Venom de eerste film is.

Ondanks dat Ruben Fleischer in interviews hint naar een mogelijke samenwerking in de toekomst om de huidige incarnatie van Spider-Man (in de vorm Tom Holland) in vervolgen van Venom te laten verschijnen, zegt dat nog niet zoveel. Sony wil juist op eigen benen staan met de nieuwe reeks films, en die nieuwe reeks moet er natuurlijk eerst nog maar eens komen, afhankelijk van onder andere het succes van Venom.

powered by Filmtotaal

Related posts

Lisbeth Salander is terug in eerste trailers ‘The Girl in the Spider’s Web’

OnrOzy NL

Mega-Predator in nieuwe trailer ‘The Predator’!

OnrOzy NL

Scenarist over wat er mis ging met zijn ‘Godzilla’ (1998)

OnrOzy NL
Aan het laden....