Films & zo

Eerste trailer beklemmende horrorfilm ‘The Little Stranger’


Bekijk hieronder de eerste trailer voor de horrorfilm The Little Stranger, met Domnhall Gleeson, Ruth Wilson en Charlotte Rampling. De Britse horrorfilm wordt geregisseerd door de Ier Lenny Abrahamson, bekend van Frank en zijn Oscarwinnende Room.Dokter Faraday is de zoon van een huishoudster, die als dokter op het platteland een rustig, respectabel leven heeft opgebouwd. Tijdens de lange, hete zomer van 1947, wordt de goede dokter opgeroepen naar Hundreds Hall, alwaar een patient op hem wacht. Zijn moeder werkte ooit in Hundreds Hall. Het is al meer dan twee eeuwen het huis van de Ayres familie.

Maar Hundreds Hall is in verval, en de inwoners – moeder, zoon en dochter van de Ayres-clan – worden door iets gevaarlijkers opgejaagd dan een manier van leven die niet meer bij de tijd of hun vermogen past. Als Faraday de nieuwe patiënt aanneemt, heeft hij geen idee op welke angstaanjagende manier het verhaal van de familie Ayres verwoven gaat worden met dat van zijn eigen familie en verleden.

powered by Filmtotaal

Related posts

Kumail Nanjiani naast Chris Hemsworth in ‘Men in Black’-reboot

OnrOzy NL

Fox kiest toch voor Disney na fors hoger bod

OnrOzy NL

Verwijderde scène ‘Solo’ toont sullig sneeuwballengevecht met Chewbacca

OnrOzy NL
Aan het laden....