Films & zo

Ya man! Paramount maakt Bob Marley-biopic


Paramount Pictures en muzikant Ziggy Marley werken samen aan een biopic over het leven en de carrière van Ziggy’s vader; de legendarische reggae-arties Bob Marley. De oudere Marley wordt beschouwd als een van de belangrijkste en succesvolste artiesten uit de muziekgeschiedenis en wordt over het algemeen gevierd als dé persoon die reggae introduceerde aan het grote publiek. Marley overleed (veel te jong) op 36-jarige leeftijd na een gevecht met kanker.

De muziek van Marley heeft de tand des tijds goed doorstaan: wie kent hits als ‘Get Up, Stand Up, ‘Three Little Birds’, ‘Buffalo Soldier’ en ‘Could You Be Loved’ nou niet? Marley’s zonen Ziggy, Stephen en Damian hebben ook allen succesvolle carrières in de muziekwereld op weten te bouwen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Armen van Jeremy Renner zijn computergeanimeerd in ‘Tag’

OnrOzy NL

Vera Farmiga wordt DJ van de monsters in ‘Godzilla 2’

OnrOzy NL

Blu-ray review ‘Tomb Raider’ – Alicia Vikander in de huid van Lara Croft

OnrOzy NL
Aan het laden....