Films & zo

Mega-Predator in nieuwe trailer ‘The Predator’!


Even geleden verscheen al de eerste trailer voor The Predator, de film die gaat aansluiten op Predator 2 uit 1990 en is geregisseerd door Iron Man 3-regisseur Shane Black. Check hieronder een nieuwe trailer van één minuut met daarin een toch fors uit de kluiten gewassen mega-Predator!

In de beelden zie je hoe de Predators terugkeren naar de aarde. Hun ruimteschip stort ergens neer en de soldaat Quinn McKenna, gespeeld door Boyd Holbrook, heeft ze gezien. Om een of andere reden wordt hij naar een gevangenis gestuurd. Samen met enkele andere gevangenen die hij leert kennen in het gevangenisbusje moet hij zien te overleven als de Predators huishouden in hun omgeving. De reden? Een jongetje heeft per ongeluk een signaal naar ze gestuurd.

Andere rollen zijn er voor Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey en Edward James Olmos en vanaf 13 september zie je hoe deze zesde Predator-film uitpakt, op het witte doek.

powered by Filmtotaal

Related posts

Netflix werkt aan meer serieuze blockbusters à la Marvel en awardfilms

OnrOzy NL

Einde ‘It: Chapter 2’ mogelijk hartverscheurend voor de fans

OnrOzy NL

‘The Batman’ wordt standalone-franchise | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL
Aan het laden....