Films & zo

‘Gotham’-acteur schrijft mee aan ‘Suicide Squad 2’-script


Acteur Todd Stashwick, die in een van de vroegere afleveringen van FOX-serie Gotham de rol speelde van Richard Sionis/Black Mask, is ingehuurd om het script van Suicide Squad 2 samen met regisseur Gavin O’Connor en David Bar Katz te schrijven.Tijdens een gesprek met DC Movie News legde Stashwick uit dat hij een goede relatie heeft met O’Connor vanwege een andere film waar ze samen aan hebben gewerkt. Dit zal zijn eerste credit zij filmscenarist, hoewel Stashwick wel eerder heeft geschreven voor tv-series, videogames en comics. Daarbij is hij ook een fanatieke DC-fan, dus hopelijk weet hij het project van een beter verhaal te zien dan het nogal klungelige Suicide Squad. Stashwick liet daarbij weten dat ook Geoff Johns nauw betrokken is bij het script.

O’Connor zal Suicide Squad 2 regisseren en zou eigenlijk later dit j
aar beginnen met de opnames. Deze opnames zijn nu voorlopig uitgesteld, omdat de door Margot Robbie aangevoerde spinoff Birds of Prey voorrang krijgt van Warner Bros. Pictures. Zodra de opnames van die film echter zijn afgerond, zouden die van Suicide Squad 2 aansluitend moeten beginnen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Drax bevestigd voor ‘Avengers 4’ en ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’

OnrOzy NL

Roseanne Barr: “Apenplaneet-opmerking geen racisme, maar statement antisemitisme!”

OnrOzy NL

Kassa’s rinkelen voor ‘The House With A Clock In Its Walls’

OnrOzy NL
Aan het laden....