Films & zo

Gekke trailer voor thriller ‘Serenity’ met sexy Anne Hathaway


De studio’s IM Global en Aviron Pictures hebben de eerste trailer onthuld voor de film Serenity, een thriller van regisseur Steven Knight (Locke, Hummingbird) en met de bekende namen Matthew McConaughey en Anne Hathaway, een paar jaar geleden nog samen te zien in Interstellar uit 2014.

De thriller Serenity gaat over de man Baker Dill (McConaughey) die als visser een rustig leven leidt in de tropische enclave Plymouth Island. De rust is weg als zijn ex-vrouw Karen (Hathaway) opduikt en Baker vraagt om haar nieuwe man te doden tijdens een vis-uitje op zee. De terugkeer van Karen zet Bakers leven op zijn kop en hij belandt in een soort van andere realiteit waarin niet per se alles is wat het lijkt.

Er zijn ook rollen voor Jason Clarke, Djimon Hounsou, Jeremy Strong en Diane Lane. Serenity wordt omschreven als een ‘uitdagende, originele, sexy en gestileerde thriller en moet vanaf 27 september in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

powered by Filmtotaal

Related posts

Spielberg had gruwelijk idee voor ‘Jaws’-vervolg

OnrOzy NL

Schurk van ‘Birds of Prey’ bekend

OnrOzy NL

Trailer rampenfilm ‘The Quake’ – opvolger van ‘The Wave’!

OnrOzy NL
Aan het laden....