What's happening

Vrouw laat eigen man oppakken dankzij briefje bij dierenarts

Zo zit je te wachten totdat je aan de beurt bent bij de dierenarts en zo word je gearresteerd en afgevoerd door vijf politieagenten. Dat overkwam een 39-jarige man uit Florida vorige week, die ervan verdacht wordt dat hij zijn vriendin thuis opsloot, onder schot hield en mishandelde.

De vrouw wist te ontsnappen toen haar vriend op haar aanraden een bezoek aan de dierenarts bracht. Zij had hem er namelijk van overtuigd om naar hun hond te laten kijken. Dat met achterliggende gedachte om daar hulp in te schakelen om bevrijd te worden van haar gewelddadige man.

Op vrijgegeven camerabeelden is te zien hoe de vrouw binnenkomt bij de dierenartspraktijk en een briefje overhandigt aan het personeel met de tekst: “Bel de politie, mijn vriend bedreigt me en heeft een wapen, laat hem niet gaan.”

In onderstaande video zie je hoe de vrouw hulp inschakelt via een briefje

powered by Nos.nl

Related posts

Poolse professor nonchalant over zijn tv-kat: ‘Doet ‘ie altijd’

OnrOzy NL

Trump weigert CNN-journalist op persconferentie

OnrOzy NL

Naakte vrachtwagenchauffeur richt ravage aan in België

OnrOzy NL
Aan het laden....