Films & zo

[UPDATE] Eerste afbeelding ‘Bad Times at the El Royale’ met Chris Hemsworth


Chris Hemsworth kan wel een paraplu gebruiken in de onderstaande, eerste afbeelding van het aankomende Bad Times at the El Royale. Deze is uitgebracht door Empire. De thriller van Drew Goddard bestaat uit een aardige cast met namen zoals Jeff Bridges, Jon Hamm, Russell Crowe, Dakota Johnson, Cailee Spaeny en Nick Offerman.

Het verhaal van Bad Times at the El Royale vindt plaats in de jaren 60, rond een verpauperd hotel met een donker verleden in California. Zeven vreemdelingen (waaronder een stofzuigerverkoper, twee vrouwelijke criminelen, een sekteleider, een baliemedewerker en een zangeres) ontmoeten elkaar daar op een avond. Ze bezitten allemaal een geheim. In de loop van de nacht krijgen ze de kans om van hun demonen af te komen, voordat de hel losbreekt.

Goddard heeft zelf het scenario onder handen genomen. Bad Times at the El Royale wordt zijn tweede film en volgt regiedebuut The Cabin in the Woods op. Volgens Empire zal een trailer niet lang op zich laten wachten. Begin oktober verschijnt de film in Amerika. 20th Century Fox is verantwoordelijk voor de distributie.

Update: Drie andere afbeeldingen van de film zijn door Empire vrijgegeven. Hiermee krijgen we een eerste blik op de karakters van Hamm, Bridges en Johnson.powered by Filmtotaal

Related posts

Meryl Streep wordt voor het eerst oma

OnrOzy NL

'Willy Wonka' is een oorsprongsverhaal!

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....