Films & zo

Mooie poster ‘Mission: Impossible – Fallout’


Er is een gave nieuwe poster vrijgegeven van Christopher McQuarries Mission: Impossible – Fallout. Op het beeld zien we dat Tom Cruise net uit een vliegtuig is gesprongen – een stunt die we ook al voorbij zagen komen op diverse setfoto’s van de actiefilm. Een mooi beeld, dat ook weer benadrukt dat we weer toffe actie mogen verwachten.
Naast Cruise keren in deze film weer wat bekende gezichten terug, waaronder Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, (Rebecca Ferguson en Michelle Monaghan. Een IMF-missie loopt compleet uit de hand, waardoor de gevolgen voor de wereld groot zijn. Ethan Hunt neemt het op zich om de boel recht te zetten en de oorspronkelijke missie tot een succesvol einde te brengen. Daarop begint de CIA zich af te vragen of diens motieven wel goed zijn en bevindt Hunt zich in een race tegen de tijd, waarbij hij opgejaagd wordt door voormalig bondgenoten en moordenaars. Allemaal hebben ze het op hem voorzien, maar het is aan Hunt om daaraan te ontsnappen en de wereld voor erger te behoeden.

Ethan Hunt en zijn bondgenoten krijgen te maken met een zware race tegen de tijd, nadat er een ongeluk gebeurd en iets compleet misgaat. Vanaf 2 augustus in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Warner Bros. verkoopt ‘Mowgli’ aan Netflix!

OnrOzy NL

Waarom Thanos niet eerder de Infinity Stones ging zoeken

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL
Aan het laden....