According to me

Hoppa, nog een serie die ik ZEKER ga kijken: ‘Lord of the Rings’

Toen Peter Jackson in 1995 voor het eerst The Lord Of The Rings-films begon te plannen, had hij zich niet kunnen voorstellen hoe dit zijn leven zou gaan domineren. Inmiddels zes films, 21 Oscars en 23 jaar later gaan we terug naar Middle Earth voor een Lord Of The Rings-tv-serie. Yess!! Voor mij en voor miljoenen andere fans is dit erg goed nieuws.

Het peperdure Lord of the Rings van Amazon krijgt naar verluidt vijf seizoenen en mogelijk wordt Peter Jackson een van de producenten. Dit meldt The Hollywood Reporter touwens.
De tv-serie rond de geliefde verhalen van J.R.R Tolkien zou zo’n $1 miljard gaan kosten, en dat is nog los van de $250 miljoen die Amazon betaalde voor de rechten. Maar de ambities gaan verder. Amazon wil namelijk Peter Jackson betrekken als uitvoerend producent en er zouden gesprekken plaatsvinden over de regie van een aantal afleveringen.Met Jackson betrokken krijgt de serie ongetwijfeld een betere naam. Jackson regisseerde niet alleen de Lord of the Rings-filmtrilogie, maar was daarna in dezelfde rol ook verantwoordelijk voor de Hobbit-filmtrilogie.De opnames zouden binnen twee jaar moeten starten, dus ik moet helaas nog wel even wachten voordat de eerste aflevering te zien is.

Related posts

Gewoon loslaten! Is het beste wat je kunt doen..

Onur Ozyigit

Almost weekend

Onur Ozyigit
Aan het laden....