Connect with us

OnrOzy.nl

Russische anti-virusontwikkelaar Kaspersky vertrekt naar Zwitserland

Tech & stuff

Russische anti-virusontwikkelaar Kaspersky vertrekt naar Zwitserland

Een dag na de aankondiging van het Nederlandse kabinet geen gebruik meer te maken van de anti-virussoftware van Kaspersky Lab, kondigt het Russische bedrijf aan de belangrijkste activiteiten niet meer vanuit Rusland te gaan doen maar vanuit Zwitserland.

In een persbericht laat het bedrijf weten dat het met de verhuizing “de integriteit en betrouwbaarheid van producten wil waarborgen”. Ook wil het “het afnemende vertrouwen” herstellen. Het is nog onduidelijk of de aankondiging van het kabinet geen gebruik meer te maken van de anti-virussoftware een rol heeft gespeeld in het besluit van Kaspersky.

by NOS.nl

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top