Connect with us

OnrOzy.nl

Marvel-baas wil Ms. Marvel in het Marvel Cinematic Universe

Entertainment

Marvel-baas wil Ms. Marvel in het Marvel Cinematic Universe


In gesprek met BBC heeft Marvel-baas Kevin Feige aangegeven dat we Ms. Marvel waarschijnlijk te zien zullen krijgen in het Marvel Cinematic Universe. Aan Ms. Marvel is opvallend dat zij een moslim superheldin is.

Feige gaf aan dat zij inderdaad in de plannen van Marvel Studios voorkomt en zelfs dat het publiek niet lang hoeft te wachten om haar op het witte doek te zien. Het alter ego van Ms. Marvel is Kamala Khan en zij wordt een superheldin doordat ze geïnspireerd raakt door Captain Marvel, de Marvel-heldin van Brie Larson die in het recente Avengers: Infinity War werd geteast en haar eigen film krijgt in maart 2019, met Captain Marvel. Ze schiet de Avengers te hulp in het even later te verschijnen Avengers 4.

In de strips verscheen Kamala Khan / Ms. Marvel in ‘Captain Marvel #14’ uit augustus 2013. En ze kreeg haar eigen reeks in februari 2014. Deze reeks bestaat ondertussen al uit 24 comics.

Het lijkt erop dat de nieuwe heldin pas in de vierde fase te zien zal zijn. Uit welke films die reeks zal bestaan wordt waarschijnlijk pas na Avengers 4 onthuld.by NOS.nl

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top