Connect with us

OnrOzy.nl

Met ‘ruimtepakken’ maken Indiase oplichters 200.000 dollar buit

What's happening

Met ‘ruimtepakken’ maken Indiase oplichters 200.000 dollar buit

De zilveren pakken zien er namelijk niet zo professioneel uit. Er wordt ook wel naar ze gerefereerd als de kostuums “voor een heel slechte Bollywood-film”.

De vader en zoon uit Delhi verkochten “koper dat door bliksem geraakt was”. De koper kon rijst magnetisch maken, zeiden de mannen in hun verkooppraatje. Om de zakenmannen te overtuigen, lieten ze een koperen plaat met magnetische vloeistof en ijzeren rijstkorrels zien. NASA zou volgens de mannen interesse hebben en voor miljoenen dollars willen investeren. Vandaar de mooie ‘NASA-ruimtepakken’.

Met die truc hebben de mannen minstens 30 mensen uit Noord-India kunnen oplichten.

Dure slangen

Het was trouwens niet de eerste keer dat de vader en zoon mensen hebben opgelicht: ze waren beiden op borgtocht vrij omdat ze slangen met “medicinale krachten” hadden verkocht voor 25.000 dollar per stuk.

by NOS.nl

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top