Connect with us

OnrOzy.nl

Hoe laat je een vrouw weten dat je haar leuk vindt…

According to me

Hoe laat je een vrouw weten dat je haar leuk vindt…

Hoe laat je een vrouw weten dat je haar leuk vindt…

Prev1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hoe laat je zien dat je haar leuk vindt

Ik vind je leuk creepyJe bent verliefd op een leuke meid. Gefeliciteerd man. Ik ken het gevoel. Het is een prachtig gevoel, hoewel het door de rest van de wereld nogal eens onderschat wordt. Gelukkig zijn er een paar gasten (zoals moi) die dit wel kunnen waarderen 🙂 Maar als ik het goed begrijp heb je geen idee hoe je haar het hof moet maken. Sterker nog: Je hebt geen idee hoe je haar moet laten weten dat je haar leuk vindt! Je gaat haar niet alleen laten merken dat je haar leuk vindt. Je gaat er tegelijkertijd voor zorgen dat er wat tussen jullie ontstaat.

Hoe ver dat gaat mag jij weten. Of je nou handjes met haar wilt vasthouden, of allemaal gymnastische shit met haar wil oefenen.

Dus:

Zadel de paarden en hijs de zijlen. Hier zijn mijn tips om een vrouw te laten merken dat je haar leuk vindt – en om ervoor te zorgen dat jullie een “gezellige tijd” tegemoet gaan. En euh…hopen dat ook zij jou leuk vindt..

Prev1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top