Connect with us

OnrOzy.nl

BBQ nog leuker met deze BBQ tafel

According to me

BBQ nog leuker met deze BBQ tafel

BBQ nog leuker met deze BBQ tafel

Ik geef toe… I love to BBQ! Welke man nou niet!? Ik wel dus.. Heerlijk, bbq met goeie vrienden waarbij de kippenvleugeltjes, lappen vlees, burgers, Turkse köfte romige sausjes en kilometers stokbrood je om de oren vliegen. Word er blij van als ik er al aan denk ? Valt mij dan ook op dat bbq zo langzamerhand eigenlijk een hippe lifestyle aan het worden is.. Als je met vrienden en collega’s het hier over hebt, is het algemeen idee dat zelfs dit in style moet! Een collega heeft bijvoorbeeld onlangs een offset smoker aangeschaft.. een bbq met een gedeelte waarin je je vlees ook kunt roken…En hij heeft er plezier mee joh..hahaha… is aan het experimenteren met spare-ribs enzo.. heerlijk..

Maar mijn ideale bbq is niet de smoker of de gasbbq of iets dergelijks. Nope, mijn ideale bbq is de:

Angara Maximus

Dit noem ik nog eens barbecuen in stijl! Met de Angara Maximus (klinkt in eerste instantie Turks.. en dat zou niet helemaal gek zijn, want Turken zijn gek op bbquen..) tafel heb je namelijk een tafel en barbecue in één. Zo kan iedereen tegelijk grillen, als dat niet gezellig is… De tafel heeft plaats voor 8 personen en heeft 3 grills die apart in te stellen zijn. Het voordeel van deze tafel is dat ‘ie ook nog warmte biedt op een afgekoelde zomeravond.

Om het af te maken is de tafel ook nog eens voorzien van LED-verlichting, zodat je jouw date aan kunt kijken tijdens het natafelen. Wat wil je nog meer? Het enige wat wij kunnen bedenken is een goedgevulde portemonnee, want de tafel kost 13.500 euro. Maar misschien kun je met wat creativiteit zelf ook een eind komen!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To Top