Volgende maand verschijnt met Avengers: Infinity War alweer de negentiende film binnen het succesvolle Marvel Cinematic Universe (MCU). Bij een vervolgfilm plannen bioscoopketens vaak filmmarathons in zodat je de voorgaande delen nog een keer op het witte doek kunt zien. Het Amerikaanse AMC Theaters pakt het bij Infinity War groots aan, er komt namelijk een marathon met alle negentien delen uit de reeks!Dat het een lange zit wordt mag duidelijk zijn. Om alle superheldenfilms te kunnen zien moet je maar liefst 31 uur plaatsnemen in je bioscoopstoel en de avond start uiteraard met Iron Man uit 2008. Via onder meer The Avengers (2012), Guardians of the Galaxy (2014) en Civil War (2016) krijg je uiteindelijk Avengers: Ininifty War te zien! Als je dan je ogen nog open kunt houden uiteraard.

Over een MCU-filmmarathon bij bijvoorbeeld Pathé of Vue is nog niets bekend. Mogelijk beperken de Nederlandse ketens zich tot een Avengers-filmmarathon.

De vraag is nu: zou jij zo’n megamarathon bijwonen? En zo ja, bij welke film zou je een rust momentje pakken? Infinity War draait in ieder geval vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

Filmnieuws door Filmtotaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *