Vanaf deze week plaatsen we elke vrijdag een overzicht op Serietotaal met daarin de laatste toevoegingen die Netflix aan zijn database gedaan heeft. In dit artikel lichten we daarnaast de vijf beste nieuwe series in de selectie uit.

Nadat ze haar martelaar Kilgrave vermoord heeft, weet de hele stad dat Jessica Jones een moordenaar is en een met superkrachten. Een nieuwe zaak zorgt ervoor dat ze met enige terughouding haar problematische verleden tegemoet moet treden en moet proberen te begrijpen waarom ze zo geworden is als ze ook echt was

Om zijn familie te beschermen, besluit politieagent Nikolai een moordzaak weg te moffelen. Maar zodra zijn collega Anniken begint te vermoeden dat er sprake is van een probleem, raakt hij gevangen in een gevaarlijk spel van plichtsbesef en het beschermen van de geheimen. Dat vervaagt de grens tussen goed en slecht al snel.

In Love staat het koppel Mickey en Gus centraal. Zij moeten samen in deze prachtserie van Judd Apatow een manier vinden om het leven te doorstaan, compleet met alle problemen, vernederingen en intimiteiten die daarbij komen kijken. Dit derde is het laatste seizoen.

Elke aflevering weer spreekt David Letterman, beroemd talkshowhost, met een nieuwe gast. Eerder sprak hij met oud-president Barack Obama, acteur George Clooney en deze week met Malala Yousafzai, die de Nobelprijs voor de Vrede won en zich inzet voor onderwijs voor meisjes in landen waar dat niet normaal is.

Deze miniserie speelt zich af over een periode van vier dagen. Elke aflevering vertelt daarbij over de gebeurtenissen op één dag in Engeland. Centraal staat de moord op een pizzakoerier, die tijdens zijn bezorgronde werd doodgeschoten. Waarom is onduidelijk, maar Kip Glaspie denkt daar als politierechercheur duidelijkheid over te kunnen vinden.

Nieuwe afleveringen


Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Ash vs. Evil Dead (2016) – S03E02

Black Lightning (2018) – S01E06

Dynasty (2017) – S01E14

Legends of Tomorrow (2016) – S03E13

Lucifer (2017) – S03E16

Joel McHale Show with Joel McHale (2018) – S01E03

The Flash (2015) – S04E15

Riverdale (2017) – S02E14

Designated Survivor (2017) – S02E12

Arrow (2012) – S06E15

En verder


Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Anime

A.I.C.O. Incarnation (1 seizoen; 2018)

Documentaire

Combat Countdown (1 seizoen; 2012)

Kinderserie

H20: Just Add Water (3 seizoenen; 2009)

Trolls: Door Met de Beat (2 seizoenen; 2018)

Reality

Al’s Fish’n With Mates (1 seizoen; 2015)

Nailed It (1 seizoen; 2018)

Serie nieuws door Filmtotaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *