Dirty Grandpa-regisseur Dan Mazer heeft deze week vooruitgang geboekt met zijn volgende film, Anya’s Ghost. De adaptatie volgt het geschreven en geïllustreerde werk van de Russische Vera Brosgol uit 2011. Het is nu door Deadline bekendgemaakt dat Emma Roberts (We’re the Millers, Nerve) één van de hoofdrollen zal spelen. Namelijk de geest die Anya ontmoet.Anya is een 16-jarig meisje dat verre van populair is. Ze schaamt zich voor haar familie en is erg onzeker over haar lichaam. Als ze iets wel kan gebruiken, dan is het een vriendin. Deze vindt ze in een ondergrondse grot nadat ze in een waterput valt. Het probleem is alleen dat Anya’s nieuwe vriendin een geest is en al langer dan een eeuw overleden. In eerste instantie denkt Anya dat hun vriendschap het beste is wat haar ooit is overkomen. Maar dan loopt de boel uit de hand…

Het script van Anya’s Ghost is verzorgd door Patrick Ness, bekend van zijn werk aan A Monster Calls en het aankomende Chaos Walking. Filmmaker Mazer werkt nu iets langer dan een jaar aan de bovennatuurlijke komedie, welke geproduceerd wordt door Bolt Pictures en Bullitt Entertainment, en gefinancierd door EOne.

Filmnieuws door Filmtotaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *