Oorspronkelijk zou The New Mutants al in april in de bioscopen uitkomen, maar Fox besloot de release van de film van regisseur Josh Boone flink naar achteren te schuiven en uit te stellen tot februari 2019. Naar verluidt om de boel wat enger te maken.Actrice Anya Taylor-Joy stelt nu dat het idee vooral is om de film zo goed mogelijk te maken. Alles om de fans tevreden te houden dus. “Ik geloof dat we de verantwoordelijkheid hebben om ervoor te zorgen dat de film zo goed mogelijk is, en dat we de fans iets kunnen bieden waar ze blij van worden,” begon ze tijdens een interview met The Playlist.

Uitstel is dus niet heel erg volgens haar. “Dus ik geloof dat het uitstel eigenlijk helemaal niet erg is. Het is veel belangrijker om een goede film te maken, dan alles maar zo snel mogelijk te maken in een poging een bepaalde datum te halen. Dus hopelijk zijn al deze heropnames, en is deze toevoeging van een nieuw personage genoeg om fans iets bevredigends en heel erg moois te geven.”

Vanaf 21 februari 2019 in de bioscoop.

Filmnieuws door Filmtotaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *