Er is een verwijderde scène vrijgegeven van Star Wars: The Last Jedi. Die laat meer zien van het gevecht tussen Finn (John Boyega) en Captain Phasma (Gwendoline Christie). Het gaat om een scène waarvan de visuele effecten nog niet helemaal af zijn, waardoor de video er hier en daar niet zo mooi uitziet. De scène is verder behoorlijk intens en toont een heel ander lot voor Phasma. De clip begint op 1:37 en duurt iets meer dan een minuut.

In de film van regisseur Rian Johnson is de First Order een zware slag toegebracht, maar is de kwaadaardige organisatie allesbehalve uitgeschakeld. Aan Rey (Daisy Ridley) de taak om snel in de leer te gaan bij de in ballingschap levende Luke Skywalker (Mark Hamill) en Finn en de andere Rebellen de taak om te proberen te overleven en de First Order een definitieve en vernietigende slag toe te brengen.Vanaf 18 april is de film te koop op thuismedia.

Filmnieuws door Filmtotaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *