Eindelijk is Martin Scorsese klaar met de opnames van zijn aankomende Netflix-film The Irishman. Hij baseert zich bij de peperdure film op het leven van Frank Sheeran en zijn werk als huurmoordenaar van de maffia en wist voor de film de bende achter Goodfellas weer bij elkaar te krijgen. Hieronder de post van Scorsese waarin hij het afronden van de opnames viert.

The Irishman is gebaseerd op het boek I Heard You Paint Houses van Chalres Brandt. Daarin staat het verhaal van Sheeran centraal, die twintig moorden pleegde voor de maffia. Ook zou hij verantwoordelijk zijn geweest voor de dood van Jimmy Hoffa, een beroemd vakbondsleider die in juli 1975 verdween en waar nooit meer iets van vernomen is.De film is peperduur; het budget ligt naar het schijnt zo rond de 150 miljoen dollar. Vooral het post-productiewerk zal duur zijn. Daarin worden verschillende acteurs jonger gemaakt, omdat een deel van het verhaal via flashbacks verteld wordt. Rollen zijn er onder meer voor Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel, Bobby Canavale en Joe Pesci. Een releasedatum is er nog niet, al staat de release gepland voor 2019.

Filmnieuws door Filmtotaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *