Ik heb m gezien.. en..pffff.. tja wat moet ik erover zeggen. Acteerwerk, vechtscenes…waren niet om aan te zien. Maar is mijn mening he.. want vakblad Deadline meldt dat Wonder Woman op alle manieren een succes genoemd mag worden.. Schijnt dat bij het brede publiek en ook bij de critici Gal Gadot het goed heeft gedaan. Sterker nog: de superheldenfilm van Patty Jenkins blijkt nu de best verdienende film van afgelopen filmzomer.

In de Verenigde Staten verdiende de superheldenfilm tot nu toe 409,4 miljoen dollar. Daarmee heeft het weer een nieuwe mijlpaal bereikt: het is ook de best verdienende film in de Verenigde Staten deze zomer. Beter zelfs dan Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 (389,7 miljoen dollar) en Spider-Man: Homecoming (324 miljoen dollar).

De verdienste van Wonder Woman heeft er overigens ook voor gezorgd dat Warner Bros. de best presterende filmstudio is deze zomer. De opbrengst van de studio steeg met 9% ten opzichte van vorig jaar en eindigde op 790 miljoen dollar. Disney volgt op de tweede plek, met 739 miljoen dollar in de Verenigde Staten, een schrikbarende 39 procent minder dan een jaar eerder. Sony verdiende ook prima: 595,3 miljoen dollar – 25 procent meer dan vorig jaar.

Naar het schijnt heeft de prestatie van Wonder Woman er bij Warner voor gezorgd dat er besloten is meer losse en op zichzelf staande superheldenfilms te maken. Dat is wel positief trouwens. Daarom zou de Joker een eigen film krijgen, zonder Jared Leto erin, om maar wat te noemen.

Filmnieuws door Filmtotaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *